Webdesign dat jouw wensen omarmt.
Jouw digitale meesterwerk begint hier!

DC Design is voor u als klant
een full-service webdesignbureau!

Het creatieve proces .

Web development


Bij DC Design realiseren we hoogwaardige websites om uw online aanwezigheid te optimaliseren. Onze doelstelling is het realiseren van op maat gemaakte websites, die naadloos aansluiten aan de visibiliteit van uw bedrijf en zijn doelstellingen. We gebruiken de nieuwste technologieën en best practices om responsieve, gebruiksvriendelijke en veilige websites te bouwen. We streven ernaar om websites te leveren die de gebruikerservaring verbeteren, de conversie verhogen en uw bedrijf online laten uitblinken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een nieuwe website.

UI / UX Design


Bij DC Design leggen we de nadruk op gebruiksvriendelijkheid (UX) en een aantrekkelijk ontwerp (UI) om digitale ervaringen te optimaliseren. DC Design werkt nauw samen om intuïtieve en aantrekkelijke interfaces te creëren die naadloos aansluiten bij de behoeften van uw potentiële klanten. We richten ons op het begrijpen van de gebruikers en het ontwerpen van vloeiende navigatie, duidelijke informatie en visuele aantrekkingskracht. De doelstelling van uw nieuwe website is de gebruikerservaring te verbeteren, de betrokkenheid te vergroten en conversies te stimuleren.

Kies DC Design voor een doordachte en effectieve website die uw online visibiliteit versterkt.

Vindbaarheid van uw website .

Landingspagina’s in uw website


Bij DC Design zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van doelgerichte landingspagina’s die de conversie maximaliseren. Onze landingspagina’s zijn zorgvuldig ontworpen om de aandacht van bezoekers te trekken, hen relevante informatie te bieden en duidelijke call-to-actions te bevatten. We optimaliseren de lay-out, inhoud en visuele elementen om de gebruikerservaring te verbeteren en de bezoekers te leiden naar de gewenste actie zodat ze contact met u opnemen. Onze focus ligt op responsief ontwerp en snelle laadtijden om de prestaties te verbeteren en de SEO-impact te vergroten.

Search engine optimalisation – SEO voor uw website


Bij DC Design begrijpen we het belang van SEO om uw online zichtbaarheid te vergroten. Daardoor gebruiken we geavanceerde strategieën om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. We voeren mogelijks trefwoordonderzoeken uit, optimaliseren inhoud en technische aspecten, en bouwen kwaliteitsvolle inline-linking om uw zoekrangschikking te verbeteren. Ons doel is om uw website beter vindbaar te maken voor relevante zoekopdrachten, meer organisch verkeer te genereren en uw online aanwezigheid te versterken. Kies DC Design voor resultaatgerichte SEO-oplossingen die uw bedrijf helpen groeien.

Onze servicebelofte .

Professionele aanpassingen doorheen de tijd


Bij DC Design streven we er voortdurend naar om professionele aanpassingen aan uw website door te voeren. We begrijpen dat uw bedrijf evolueert, dus passen we uw website graag voor u aan. Kies DC Design voor voortdurende professionele aanpassingen die de prestaties van uw online activiteiten optimaliseren.

Premium service


Bij DC Design bieden we een premium service met een uniek aanbod: Uw aanpassingen binnen de 48 uur doorgevoerd door ons! We begrijpen het belang van juiste informatie op uw website. Daarom voeren wij deze graag uit voor u, binnen de 48 uur. Deze snelle doorlooptijd betekent dat u snel kunt reageren op veranderingen, terwijl u toch kunt rekenen op de kwaliteit en professionaliteit die u van DC Design mag verwachten. Kies voor onze premium 48-uursservice om uw projecten efficiënt en effectief uit te voeren.

Waar maatwerk, zichtbaarheid en topservice samenkomen,
met eindeloze mogelijkheden

Enkele voorbeelden van onze klanten .

DC Design
Joy Fun Rental
Dakwerken Thijs
Dameskleding Cachet
Dameskleding Cachet 2
Elektriciteitswerken J&D
Grondwerken Van Rooy
Happy Burger
Puur Limburg
Schraepen Mathijsen
Tuinen Peter Beerten
Vaco Technics
Aquaservice Willems
B&D Conceptcatering
Bellavallis
Briers outdoor life
JC Construct
Dakwerken Mertens
Electro Boden
Gezond van bij ons
Groen contrast
Hout Buntinx
School het kompas
Jacky Knoops
JD Projects
Kitvoegwerken Daens
Mangia food
Martens Betonwerken
Nicolas Collection
Schilderwerken Wirix
Thuisverpleging Barbara Lacroix
TS Interieur
Tuinwerken Schepers
Verhuizingen Schreurs
Verhuizingen Schreurs
Uitvaartcentrum Orye
Coiffure Naturelle
Couper Beaux
Struysvogelnestje
Magnus advocaten
Op Maat Zonhoven
Pamperboefjes
Tempels - Jacobs
Thijsen Rental
Thijsen Rental
Thijsen Rental
Tuinwerken Lammens
Uitvaartzorg Driesen
VDL Koeling
Boost bouw Limburg
Paesen Trucks
Paesen Trucks
Electronics PCB
Lindebrings
Haarden Jacobs
Aan huis verpleging

Kom in contact met ons &
we bespreken samen jouw website .

Maak uw keuze

Let’s design
some websites !

Keer terug