➣ Onze websites 100% op maat

➣ Ontdek onze PREMIUM service

➣ Optimale vindbaarheid

➣ Onze realisaties

Websites 100% op maat

Als jij het ons kan uitleggen, dan kunnen wij het bouwen!

Premium service

Alle aanpassingen uitgevoerd binnen de 48 uur!

Optimale vindbaarheid van uw website

Een doordachte analyse en een goede SEO-instelling

Ontdek onze realisaties

Op dit moment +150 realisaties van websitesOptimale vindbaarheid
Wij zijn DC Design

Vindbaarheid van een website is cruciaal

De vindbaarheid van een website is van cruciaal belang voor het succes van uw online aanwezigheid. Het hebben van een prachtige en goed ontworpen website is niet voldoende als potentiële klanten uw site niet kunnen vinden in zoekmachines zoals Google.

In deze tekst bespreken we enkele belangrijke aspecten van de vindbaarheid van een website en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw website gemakkelijk gevonden wordt door uw doelgroep.

Een van de belangrijkste factoren voor de vindbaarheid van een website is zoekmachineoptimalisatie – SEO.

SEO omvat verschillende technieken en strategieën die zijn ontworpen om uw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines. Het optimaliseren van uw website voor relevante zoekwoorden en het creëren van hoogwaardige inhoud zijn essentiële onderdelen van SEO.

Door relevante zoekwoorden strategisch te plaatsen in uw inhoud, metagegevens en URL’s, vergroot u de kans dat uw website verschijnt wanneer potentiële klanten naar die specifieke zoekwoorden zoeken.

DC Design helpt u graag om deze zoekwoorden te ontdekken voor uw bedrijf. Contacteer ons

Daarnaast speelt de technische structuur van uw website een grote rol in de vindbaarheid.

Een goed gestructureerde website met een duidelijke navigatie en goed georganiseerde pagina’s maakt het voor zoekmachines gemakkelijker om uw site te indexeren en te begrijpen waar deze over gaat.

Het is belangrijk om een logische hiërarchie te creëren met behulp van koppen (H1, H2, etc.), interne links en een sitemap. Dit helpt zoekmachines om de inhoud van uw website beter te begrijpen en deze efficiënt te crawlen.

Is dit chinees voor jou? DC Design neemt graag deze taak van vindbaarheid over. Contacteer ons

Bovendien is de laadsnelheid van uw website een belangrijke factor voor zowel zoekmachines als gebruikers.

Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die snel laden, omdat dit zorgt voor een betere gebruikerservaring. U kunt de laadsnelheid van uw website verbeteren door afbeeldingen te optimaliseren, onnodige plug-ins te verwijderen en caching-technieken toe te passen.

Een snelle website zorgt niet alleen voor een betere vindbaarheid, maar vermindert ook het aantal bezoekers dat uw site verlaat vanwege een trage ervaring.

Heeft u hierover vragen? DC Design heeft de antwoorden! Contacteer ons

Websites 100% op maat

Als jij het ons kan uitleggen, dan kunnen wij het bouwen!

Optimale vindbaarheid van uw website

Een doordachte analyse en een goede SEO-instelling

Wij geven PREMIUM service op uw website

Alle aanpassingen doorgevoerd binnen 48 uur!

Resultaat & kwaliteit

 

Voor minder gaan we niet

Nieuwste webdesign in de kijker

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek bekijken we wat uw noden en wensen zijn. Daarnaast krijgt u ook een duidelijke uitleg van onze werkwijze samen met een eerlijke prijs voor uw nieuwe website.

02

Analyse

Na het kennismakingsgesprek kunnen we aan de slag om een analyse te maken op maat van uw bedrijf.
In deze analyse bespreken we de strategie, invulling en de manier waarop we potentiële klanten naar de website kunnen trekken.

03

Webdesign

Nu we weten hoe uw website eruit mag zien, gaan we over tot het ontwerp en het design van uw project. We zorgen ervoor dat uw website een grafische pareltje wordt.

04

Voorstelling

Deze stap beschouwen we graag als een tussentijdse evaluatie. Alles wordt tot in de puntjes bekeken en gefinetuned, zodat uw website stilaan de vorm krijgt, die u voor ogen had.

05

Aflevering

The moment you have been waiting for! Eens alles op punt staat, plaatsen we uw website online. Daarna geven we ook nog enkele handige tips om de website zo snel mogelijk te laten draaien. Op deze manier kunnen potentiële klanten uw bedrijf sneller terugvinden.

06

Vindbaar maken

Een moderne site, SEO en vindbaarheid gaan hand in hand. Dankzij onze SEO-technieken zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar zal zijn op Google. Uw klanten zullen dus niet lang op zoek moeten gaan naar uw bedrijf.

07

Premium service

Dit vinden wij de belangrijkste stap: de service na oplevering.

Wij maken het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk om te zorgen dat uw website niet verouderd + ontzorgen we u door alle aanpassingen, die u ons doorstuurd, voor u uit te voeren binnen de 48 uur!

Andere realisaties van ons webdesign

Een professionele website, met een premium service
en extra klanten?

 

Contacteer ons voor jouw nieuwe website

Wij contacteren u binnen 48 uur!