➣ Onze websites 100% op maat

➣ Ontdek onze PREMIUM service

➣ Optimale vindbaarheid

➣ Onze realisaties

Websites 100% op maat

Als jij het ons kan uitleggen, dan kunnen wij het bouwen!

Premium service

Alle aanpassingen uitgevoerd binnen de 48 uur!

Optimale vindbaarheid van uw website

Een doordachte analyse en een goede SEO-instelling

Ontdek onze realisaties

Op dit moment +150 realisaties van websites100% op maat gemaakte websites
Wij zijn DC Design

Wat is een op maat gemaakte website?

Een website op maat gemaakt is een zeer professionele manier om uw online aanwezigheid te versterken. Het hebben van een op maat gemaakte website biedt tal van voordelen ten opzichte van het gebruik van standaardsjablonen en kan een cruciale factor zijn in het succes van uw bedrijf. In deze tekst bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen van een op maat gemaakte website.

1 ding is zeker: Op maat gemaakt wil niet zeggen dat het kostelijk moet zijn!

Om te beginnen biedt een op maat gemaakte website de mogelijkheid om uw merkidentiteit te versterken en uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Hierin zal DC Design u met al zijn kennis in begeleiden.

Met een op maat gemaakte website heeft u volledige controle over het ontwerp en de functionaliteit, zodat u uw website precies kunt afstemmen op uw merk en de boodschap die u wilt overbrengen. DC Design ontwerpt een unieke en speciale website om de kernwaarden van uw bedrijf uit te dragen.

Als tweede punt biedt een op maat gemaakte website meer flexibiliteit en functionaliteit. Met een op maat gemaakte website kunnen er specifieke functies en tools geïntegreerd worden die voor uw bedrijf van belang zijn. U kunt bijvoorbeeld integraties maken met derde partijen en uw website uitbreiden met speciale functies en plug-ins die specifiek op uw bedrijf zijn gericht.

Dit maakt uw website meer functioneel, gebruiksvriendelijk en kan bijdragen aan de verbetering van uw bedrijfsprocessen.

Ten derde biedt een op maat gemaakte website meer beveiliging. Met een op maat gemaakte website heeft u meer controle over de beveiliging van uw website, waardoor u de kans op hacking, datadiefstal en andere beveiligingsrisico’s kunt minimaliseren. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van beveiligingsprotocollen en -technologieën die speciaal voor uw website zijn ontworpen, waardoor uw website minder kwetsbaar wordt voor aanvallen.

Tot slot kan een op maat gemaakte website bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring en meer conversies. Met een op maat gemaakte website kunt u de gebruikerservaring optimaliseren en de aandacht van uw bezoekers vasthouden. Een website op maat gemaakt biedt een unieke ervaring voor bezoekers en kan bijdragen aan meer conversies. Dit kan leiden tot meer klanten en uiteindelijk meer omzet voor uw bedrijf.

Kortom, een op maat gemaakte website biedt tal van voordelen voor uw bedrijf. Het is een investering die zichzelf kan terugverdienen door meer klanten, omzet en een versterkte online aanwezigheid. Als u op zoek bent naar een manier om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie, overweeg dan een op maat gemaakte website te laten ontwerpen en ontwikkelen.

Websites 100% op maat

Als jij het ons kan uitleggen, dan kunnen wij het bouwen!

Optimale vindbaarheid van uw website

Een doordachte analyse en een goede SEO-instelling

Wij geven PREMIUM service op uw website

Alle aanpassingen doorgevoerd binnen 48 uur!

Resultaat & kwaliteit

 

Voor minder gaan we niet

Nieuwste webdesign in de kijker

Wil je ook een nieuwe website?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Onze werkwijze

01

Kennismaking

Tijdens het eerste gesprek bekijken we wat uw noden en wensen zijn. Daarnaast krijgt u ook een duidelijke uitleg van onze werkwijze samen met een eerlijke prijs voor uw nieuwe website.

02

Analyse

Na het kennismakingsgesprek kunnen we aan de slag om een analyse te maken op maat van uw bedrijf.
In deze analyse bespreken we de strategie, invulling en de manier waarop we potentiële klanten naar de website kunnen trekken.

03

Webdesign

Nu we weten hoe uw website eruit mag zien, gaan we over tot het ontwerp en het design van uw project. We zorgen ervoor dat uw website een grafische pareltje wordt.

04

Voorstelling

Deze stap beschouwen we graag als een tussentijdse evaluatie. Alles wordt tot in de puntjes bekeken en gefinetuned, zodat uw website stilaan de vorm krijgt, die u voor ogen had.

05

Aflevering

The moment you have been waiting for! Eens alles op punt staat, plaatsen we uw website online. Daarna geven we ook nog enkele handige tips om de website zo snel mogelijk te laten draaien. Op deze manier kunnen potentiële klanten uw bedrijf sneller terugvinden.

06

Vindbaar maken

Een moderne site, SEO en vindbaarheid gaan hand in hand. Dankzij onze SEO-technieken zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar zal zijn op Google. Uw klanten zullen dus niet lang op zoek moeten gaan naar uw bedrijf.

07

Premium service

Dit vinden wij de belangrijkste stap: de service na oplevering.

Wij maken het voor u als klant zo gemakkelijk mogelijk om te zorgen dat uw website niet verouderd + ontzorgen we u door alle aanpassingen, die u ons doorstuurd, voor u uit te voeren binnen de 48 uur!

Andere realisaties van ons webdesign

Een professionele website, met een premium service
en extra klanten?

 

Contacteer ons voor jouw nieuwe website

Wij contacteren u binnen 48 uur!